Nyheter Prenumerera på den här bloggen

Arkiv

Information om inloggning!


Välkommen till ett nytt läsår och till Lunds skolors lärplattform!

ANVÄNDARNAMN OCH LÖSENORD
Användarnamnet till its learning består av 6 siffror och är samma användarnamn som används till datorinloggning/trådlöst nät(nytt sen augusti 2013).

Samtliga lösenord är återställda till original (6/8) och består också av 6 siffror (dock andra ;). Uppgifterna får du av lärare/IKT-ansvarig på skolan. Lösenordet ändrar du själv under "Mina inställningar" när du loggat in i its learning.

OFFICE365, e-postsystemet
Samma användarnamn (6 siffror)används också för att logga in till e-posten. Inloggning sker via adressen: outlook.com/utb.lund.se alt. via länken (E-post) i its learning. Lösenordet är originallösenordet(6 siffror) eller det du själv ändrat till OM du ändrat till själva datorinloggningen. Inloggningsuppgifter till e-post = inloggningsuppgifter till dator/trådlöst nät!

 ELEVER: samtliga lösenord till dator/trådlöst nät/e-post återställdes till originallösenord den 14/8 (gäller ej personal!).

GLÖMT LÖSENORD?
Har du glömt dina uppgifter - vänd dig i första hand till IKT-ansvarig/lokal administratör på skolan!

MER INFORMATION!
För lärare finns mer information och lathundar i Lu IKT-samordningen i its learning! Har ni frågor - hör med den som är IKT-ansvarig/lokal administratör på skolan!


För föräldrar!
Föräldrar har idag ingen egen inloggning till its learning och här är rutinerna olika för olika skolor/förskolor och det är i första hand den lokala admininstratören som kan hjälpa till.Vänliga hälsningar
Ingrid Linse, Johanna Karlén och Judit Pozna Meding
Lunds skolors IKT-team

OBS! Nyheter om inloggning!I kväll (6 augusti) startas den nya inläsningen av lärare och elever till its learning. Den första inläsningen kommer att ta tid och beräknas vara klar imorgon under dagen. En del kopplingar till kurser, uppgifter osv ska justeras under morgondagen. Upptäcker ni fel så ber vi er att ha lite tålamod, vi kommer att återställa kopplingarna så fort inläsningen är klar.De nya användaruppgifterna är:


Användarnamn: ditt nya BK5-användarna tex. 000194
Lösenord: ditt orginallösenord från Procapita som består av 6 siffror.

Nya inloggningsuppgifter!


Välkommen till Lunds skolors lärplattform!

VIKTIG INFORMATION OM INLOGGNING I SOMMAR/HÖST!
I början av augusti kommer vi att få nya användarnamn till its learning! Det nya användarnamnet är samma som används till datorinloggning/trådlöst nät och består av 6 siffror (t.ex. 000618) och ett originallösenord (också 6 siffror). Du kan själv ändra lösenordet inne i its learning, under "Mina inställningar".

OFFICE365! Nya inloggningsuppgifter NU (fr.o.m. 6/7)!
Samma användarnamn (6 siffror)används också för att logga in till e-posten, som under sommaren uppgraderats till Office365. Inloggning sker via samma adress som tidigare (outlook.com/utb.lund.se)och själva e-postadressen är oförändrad. Lösenordet är originallösenordet(6 siffror) alternativt det du själv ändrat till OM du ändrat till själva datorinloggningen.  ELEVER: samtliga lösenord återställs till originallösenord runt den 14/8 (gäller ej personal!).

TIPS!
Gå inte på sommarledighet utan att veta dina användaruppgifter eftersom förändringarna sker nu under sommaren :)

MER INFORMATION!
För lärare finns mer information och lathundar i Lu IKT-samordningen i its learning! Har ni frågor - hör med den som är IKT-ansvarig/lokal administratör på skolan!


För föräldrar!
Föräldrar har idag ingen egen inloggning till its learning och här är rutinerna olika för olika skolor/förskolor och det är i första hand den lokala admininstratören som kan hjälpa till.

Ha en härlig sommar!

Vänliga hälsningar
Johanna Karlén, Judit Pozna Meding och Ingrid Linse
Lunds skolors IKT-team

It's learning i Lunds kommun
VÄLKOMMEN till it´s learning i Lunds kommun!
It´s learning är Lunds skolors och förskolors nya lärplattform - ett ställe för kommunikation, informationsutbyte och pedagogiskt arbete.

INLOGGNING:
Första inloggningen: elever och personal får användarnamn och lösenord av sina lokala administratörer.

Om det inte fungerar att logga in: kontakta din lärare, skolans lokala administratör eller oss på IKT-samordningen.

Är du förälder, kan du kontakta ditt barns lärare för mer information kring deras användande av lärplattformen. Idag har föräldrar ingen egen inloggning till systemet.

Lycka till!

Judit & Johanna
IKT-samordnare, Lunds kommun

Vill du komma i kontakt med oss, når du oss på
ikt-samordningen@utb.lund.se eller på telefon 046 - 35 70 16/35 73 39.